Scroll down
Concurs cu premii

"1 Minut de Film cu telefonul"

Septembrie 2019 – București

Regulament

ART. 1 - Date generale

1. Competiția "1 Minut de Film cu telefonul" este organizată de către DACIN SARA în cadrul evenimentului UN SECOL DE CINEMA ROMÂNESC LA BUCUREȘTI 14-22 septembrie 2019.

2. Competiția este deschisă oricui, fără nici un fel de discriminare sau îngrădire, indiferent de vârstă, profesie, sex, orientare etc.

3. Sunt acceptate în competiție doar filme care îndeplinesc următoarele criterii:
a. durata: 1 minut
b. suportul de realizare: telefonul mobil.

ART. 2 – Procesul de selecție

1. Fiecare realizator are dreptul de a trimite în preselecția maxim 2 filme.

2. Filmele sunt trimise pentru preselecție prin intermediul unui link (realizatorul uploadează filmul pe o platformă de tip youtube sau vimeo, fără parolă).

3. Filmele trimise pentru preselecție vor fi însoțite de un entry-form completat cu datele personale ale realizatorului. Entry form – ul va fi trimis, odată cu linkul filmului la adresa de mail: inscrieri@unsecoldecinema.ro.

4. Data limită de trimitere a filmelor este 10 septembrie 2019.

ART. 3 – Procesul de jurizare

1. Juriul alege cele mai bune filme. Acestea vor fi proiectate public în cadrul evenimentului UN SECOL DE CINEMA ROMÂNESC LA BUCUREȘTI 14-22 septembrie 2019. De asemenea, filmele selectate vor fi comunicate public și prin intermediul site-ului DACIN SARA.

2. În cadrul evenimentului UN SECOL DE CINEMA ROMÂNESC LA BUCUREȘTI 14-22 septembrie 2019, juriul va anunța câștigătorii competiției. Valoarea totală a premiilor competiției este de 600 EURO. Deciziile juriului nu pot fi anulate sau contestate de către organizatori sau de către celilalți participanți la competiție.